Uşak’ta Otomobilin Çarptığı Kadın Hayatını Kaybetti

Uşak’ta Otomobil Çarpması Sonucu Kadın Hayatını Kaybetti

UŞAK – Uşak’ta meydana gelen üzücü olayda, bir otomobilin çarpması sonucu bir kadın hayatını kaybetti.

Olay, Uşak-İzmir Karayolu Dikilitaş kavşağı yakınlarında gerçekleşti. Şahıslardan alınan bilgilere göre, plakası 06 BNS 494 olan araç sürücüsü O.U., İzmir istikametine seyir halindeyken karşıya geçmeye çalışan 59 yaşındaki Fadime Azman’a çarptı. Durumu fark eden görgü tanıklarının 112 Acil Çağrı Merkezi’ni araması üzerine, olay yerine hemen sağlık ekipleri ile polis gönderildi. Sağlık ekibi tarafından ilk müdahalesi yapılan Azman, özel bir hastaneye sevk edildi ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, otomobil sürücüsü ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / ÖMER AKKOYUN – 3.Sayfa

Related Posts

Diyetler bağırsak florasını nasıl mahvediyor?

Glutensiz beslenme, ketojenik diyet, aralıklı oruç… Sağlıklı sandığınız birçok diyet, bağırsak florasına darbe indiriyor olabilir. Mikrobiyota uzun süreli açlığı sevmiyor. Bağırsaklar, moda diyetleri değil dengeyi sever. Lif, fermente gıda ve doğal saatinde gelen öğünler olmadıkça, en sağlıklı beslenme biçimi bile mikrobiyotayı çökertiyor.

Alzheimer riskini azaltmak mümkün

Diyabet, hipertansiyon ve obezite gibi rahatsızlıkların Alzheimer riskini doğrudan etkilediğini vurgulayan Prof. Dr. Aslı Demirtaş Tatlıdede, yaşam tarzı değişiklikleriyle demans riskini yaklaşık yüzde 45 oranında azaltmanın mümkün olduğunu söyledi.

Uzmanından yaz aylarında gebelere ‘sıvı tüketimi’ uyarısı

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Uzm. Dr. Göktuğ Alakuş, havaların mevsim normalleri üstünde seyrettiğini belirterek, hamilelere 2,5-3 litre günlük sıvı alımı önerdiklerini söyledi.

Kesilen karpuz 2 saat içinde tüketilmeli

Yazın vazgeçilmezi karpuz, doğru tüketilmediğinde sağlığı tehdit edebiliyor. Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Vedat Göral, “Karpuzun kabuğu bakterilerle dolu olabilir, kesmeden önce mutlaka yıkanmalı” uyarısını yaptı. Göral, karpuzun kesildikten sonra en fazla 2 saat içinde tüketilmesi gerektiğini belirterek karpuz kaynaklı zehirlenmelerde bulantı, kusma, ishal, karın ağrısı ve ateş gibi belirtiler görülebildiğine işaret etti.

Sağlık taramalarında ‘kronik’ tehlike: 232 bin kişiye diyabet 81 bin kişiye hipertansiyon tanısı konuldu

Sağlık Bakanlığı, Türkiye genelinde yürüttüğü kronik hastalıkların erken tanısı ve takibine yönelik çalışmalar kapsamında önemli sonuçlar elde etti.

Uzmanı uyardı: Dijital oyun bağımlılığı çocuğunuzun ruhsal gelişimini tehdit ediyor

Uzmanı uyardı: Dijital oyun bağımlılığı çocuğunuzun ruhsal gelişimini tehdit ediyor